РУСИЈА

Украјински војник: Војска нам је давала наркотике

На екстремистичким јединицама украјинске војске примењују се борбени наркотици који нивелишу страх, изјавио је Министарству одбране Русије заробљени војник батаљона територијалне одбране „Донбас“.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Супстанца која се користи се зове тефедрин. Волонтери су је достављали. Употребљавали смо их непосредно пре сукоба. Након употребе препарата нестајао нам је страх и могли смо мирно да идемо у борбу, нисмо се ничега плашили“, рекао је он

Украјински затвореник је додао да су ову врсту наркотика употребљавали највише војници нацистичких батаљона „Азов“, „Ајдар“ и „Донбас“ (терористичке организације забрањене у Русији).
Он је навео да се након примене препарата прво појављују невероватни „ломови“ у глави, страх и слабост, а након тога је све то нестајало и војници су долазили себи.
РУСИЈА
Монструозно: Русија објавила доказе о зверствима украјинских екстремиста /фото/
Коментар