СВЕТ

Жена у Индији тужила сина и снаху: Одбили да јој роде унука, тражи одштету од 620.000 евра

У Индији је једна мештанка одлучила је да тужи свог сина и његову жену јер су одбили да јој роде унукa, преноси „Индија тудеј“. Она је тражила одштету од суда јер, како каже, пати због њихове одлуке.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Према писању медија, жена је поднела тужбу суду тражећи да јој исплати 50 милиона рупија (oтприлике 620.000 евра) као накнаду за моралну штету.

Она је у изјави навела да је њена снаха натерала супруга да се преселе у други град. Сада пар живи одвојено од мужевљеве мајке, практично не комуницира са њом и одбија да има дете.
Према речима жене, потрошила је велику количину новца на васпитање, образовање и венчање свог сина. Због одбијања сина и снахе да добију дете, како, каже, она „ментално” пати и сматра право на новчану накнаду, додаје лист.
Раније се сазнало да су у Сједињеним Америчким Државама две мајке тужиле клинику након што су добили сина, јер су им лекари су рекли да ће бити девојчица.
Коментар