- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Жена у Индији тужила сина и снаху: Одбили да јој роде унука, тражи одштету од 620.000 евра

CC0 / Pixabay / Венчање у Индији
Венчање у Индији - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2022
Пратите нас
У Индији је једна мештанка одлучила је да тужи свог сина и његову жену јер су одбили да јој роде унукa, преноси „Индија тудеј“. Она је тражила одштету од суда јер, како каже, пати због њихове одлуке.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Према писању медија, жена је поднела тужбу суду тражећи да јој исплати 50 милиона рупија (oтприлике 620.000 евра) као накнаду за моралну штету.

Она је у изјави навела да је њена снаха натерала супруга да се преселе у други град. Сада пар живи одвојено од мужевљеве мајке, практично не комуницира са њом и одбија да има дете.
Према речима жене, потрошила је велику количину новца на васпитање, образовање и венчање свог сина. Због одбијања сина и снахе да добију дете, како, каже, она „ментално” пати и сматра право на новчану накнаду, додаје лист.
Раније се сазнало да су у Сједињеним Америчким Државама две мајке тужиле клинику након што су добили сина, јер су им лекари су рекли да ће бити девојчица.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала