Подкаст

Мајмунске богиње или мајмунска посла | Нови Спутњик поредак

„Нови Спутњик поредак“ истражује шта се крије иза распиривања страха од нове епидемије.
Sputnik
Како је на Минхенској безбедносној конференцији још прошле године најављено да ће баш у мају 2022. избити епидемија мајмунских богиња?
Зашто САД управо сада траже измене Међународног здравственог правилника, које ће знатно проширити овлашћења Светске здравствене организације, и због чега Русија најављује да ће се повући из ње? Каква је веза између „Фајзера“ и осталих фармацеутских гиганата и америчких биолошких лабораторија у Украјини?
О овим питањима у емисији „Нови Спутњик поредак“ разговарају Никола Врзић и његови гости – уредник портала „Факти“ Ђуро Билбија и публициста Игор Ивановић.
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку.
Емитује се сваког понедељка од 17.00, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости.
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Коментар