- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Мајмунске богиње или мајмунска посла | Нови Спутњик поредак

CC0 / Unsplash / Мајмун
Мајмун - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2022
Пратите нас
„Нови Спутњик поредак“ истражује шта се крије иза распиривања страха од нове епидемије.
Како је на Минхенској безбедносној конференцији још прошле године најављено да ће баш у мају 2022. избити епидемија мајмунских богиња?
Зашто САД управо сада траже измене Међународног здравственог правилника, које ће знатно проширити овлашћења Светске здравствене организације, и због чега Русија најављује да ће се повући из ње? Каква је веза између „Фајзера“ и осталих фармацеутских гиганата и америчких биолошких лабораторија у Украјини?
О овим питањима у емисији „Нови Спутњик поредак“ разговарају Никола Врзић и његови гости – уредник портала „Факти“ Ђуро Билбија и публициста Игор Ивановић.
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку.
Емитује се сваког понедељка од 17.00, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости.
Нови Спутњик поредак
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала