СПОРТ

Филип први на терену, Новак други на „Шатријеу“

У петак ће у Паризу на терен двојица српских тенисера Филип Крајиновић и Новак Ђоковић. Светски број један свој меч трећег кола игра око 13.30 на централном терену „Филип Шатрије“, док би нешто раније на терену требало да се нађе Крајиновић.
Sputnik
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Крајиновић који је у другом колу елиминисао Хрвата Борна Гоју, одмериће снаге са Канађанином Феликс Оже-Алијасимом и то на терену број 14, на којем програм стартује од 11 часова, а њихов меч биће други по реду.
Када је у питању Новак Ђоковић он је поново добио термин око поднева, нешто иза. Програм на централном терену на Ролан Гаросу отварају Белинда Бенчић и Лејла Фернандес у 12 часова, и по завршетку тог дуела на терен ће изаћи Ђоковић и Алијаж Бедене.
Оба сусрета српских тенисера у Паризу моћи ћете да пратите уживо уз Спутњик спорт.
Подкаст
Богдан Обрадовић: Британци су помешали црне и беле фигуре | Миљанов корнер
СПОРТ
Шта је „руска техника“ која помаже Новаку? /видео/
СПОРТ
Скандалозан потез Румунке против Рускиње – без казне?! /фото, видео/
СПОРТ
Сјајни Кецмановић славио после преокрета – Рус срушио Ђереа, али мора преко још једног Србина
Коментар