СПОРТ

Шампионски гест Новака /фото/

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, послао је поруку подршке Немцу руског порекла Александру Звереву који се тешко повредио у полуфиналу Ролан Гароса после чега је био приморан да преда меч Рафаелу Надалу.
Sputnik
Српски тенисер још једном је показао шампионске манире, пошто је међу првима пожелео брз и успешан опоравак малерозном Звереву којем је страдао скочни зглоб у тај-брејку другог сета Гренд слема у Паризу.
Новак Зверев
"Брз опоравак Саша", написао је Новак на Инстаграму путем сторија.
Иначе, немачки тенисер који вуче корене из Русије константно је пружао подршку Ђоковићу док је био у Аустралији где је пролазио кроз невероватну психолошку тортуру, да би на крају после 11 дана агоније уследила депортација из Мелбурна.
С друге стране, Рафаел Надал који је разоружао Новака у четвртфиналу Ролан Гароса, имао је олакшавајућу околност да елиминише и Зверева у Паризу којем незгодна и тешка повреда нису дозволили да настави меч и бори се за пласман у финале.
Надал ће у финалу на јуришу ка импознатној четрнаестој титули у "граду светлости" за ривала у недељу имати Норвежанина Каспера Руда који је избацио Хрвата Марина Чилића после тријумфа 3:1 у сетовима.
СПОРТ
Девојка утрчала на терен и прекинула меч на Ролан Гаросу – шта се крије иза броја 1.028? /видео/
СПОРТ
Руд на Надала у финалу Ролан Гароса
СПОРТ
Надал после Сашиног урлика: Ако сте човек мора да вам буде жао
Коментар