СПОРТ

Српски јунак је све то заслужио – мурал и бакљада у родном граду /фото, видео/

Александар Митровић је небројено пута обрадовао нацију, а епитет апсолутног јунака понео је после гола у Лисабону када је пресудио Португалији, а Србију одвео директно на Мундијал у Катару. Смедерево није заборавило Митра, већ је решило да му се одужи великим муралом, а касније је била и бакљада.
Sputnik
У насељу Липска рампа одакле су родом Митровићи освануо је велики мурала на којем се види Митровић како прославља историјски погодак у најдражем дресу, док је иза њега застава Србије са двоглавим Орлом и све то импресивно делује.
А заслужио је све то Митрогол. Својим понашањем и односом према најдражем дресу. За њега никада није постајала реч повреда или болест. Увек се одазивао попут војника на позиве селектора и био је у првим борбеним редовима.
Најбољи стрелац у историји националног тима који је и у Чемпионшипу оборио бројне рекорде ове сезоне у дресу Фуламу, сликао се испред прелепог мурала у његову част.
Такође, другари су касније организовали свечани дочека за Митровића, а све је "зачињено" бакљадом, те је у једном тренутку и бивши нападач Партизана узео бакљу у руке и уживао у фантастичној атмосфери.
Све је то српски јунак заслужио и то одавно, а јако је леп гест што му се његово Смедерево одушило на адекватан начин.
СПОРТ
„Јагуар“ је побегао, али ће Партизан морати да плати
СПОРТ
Стара дама сигурна да је „блокирала“ Костића - и зато не жури
Коментар