- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Стара дама сигурна да је „блокирала“ Костића - и зато не жури

© AP Photo / Matthias SchraderФилип Костић
Филип Костић - Sputnik Србија, 1920, 26.06.2022
Пратите нас
Италијански фудбалски клуб Јувентус сигуран је да је завршио трансфер Филипа Костића и да ће Србин бити фудбалер Старе даме следеће сезоне. То је разлог зашто се не жури са трансфером, а остаје још да се договоре Јувентус и Ајнтрахт из Франкфурта.
Како јавља Газета дело Спорт, постоји већ дуже време договор између Јувентуса и менаџера Филипа Костића, једино се чека дозвола Ајнтрахта који наставља да тражи 25.000.000 за Костића. То је висока цифра за Јуве који би радије да плати ближе 15.000.000 и зато одуговлачи.
Са друге стране, Костић би у Јувентусу наплатио 2.500.000 евра по сезони, а потписао би уговор на три године.
Газета пише да је Јувентусово самопоуздање по питању овог трансфера високо, те да је Костић осигуран, „блокиран“ и обећан Јувентусу већ дужи временски период.
Масимилијано Алегри ће рачунати на Србина који би требало да замени Федерика Бернардескија и да има важну улогу у игри Старе даме.
Подсећања ради, Јувентус се интересује и за Николу Миленковића из Фиорентине, у тиму је Душан Влаховић, тако да бисмо наредне сезоне могли да гледамо српску репрезентациј у малом у црно-белом дресу Даме из Торина.
Костића заступа Алесандро Луци, човек који је менаџер Леонарду Бонућију, Хуану Квадраду и Матији Перину, тако да је само питање момента када ће се цео посао и озваничити.
Никола Миленковић - Sputnik Србија, 1920, 26.06.2022
СПОРТ
Јувентус жели да направи „српски тим“ – Миленковић и Влаховић поново у истом дресу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала