СПОРТ

Звезда озваничила ново појачање

Доскорашњи кошаркаш Игокее, Далибор Илић, нови је играч Црвене звезде. Илић је потписао уговор са Звездом на четири године.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Далибор Илић је четврто појачање Црвене звезде у овом прелазном року, пре њега су стигли Немања Недовић, Хасан Мартин и Џон Холанд...
Илић је на освону издања у Игокеи добио и позив да обуче сениорски дрес Србије. Дебитовао је 2020. године на мечу квалификација против Финске. У јуниорској селекцији био је капитен.
Илић, који је потписао четворогодишњи уговор са црвено белима, може да покрива позиције три и четири, висок је 202 центиметра и тежак 94 килограма.
Црвена звезда истакла је задовољство доласком Илића.
„Ангажовањем Далибора Илића, КК Црвена звезда је повећао број домаћих играча у ростеру за такмичарску 2022-2023, повећао број аквизиција за нову сезону на четири (Недовић, Мартин, Холанд…) али и подмладио тим врло талентованим играчем који је будућност српске кошарке“, истакли су црвено-бели.
Уговор је потписан на четири године.
СПОРТ
Радичевић о трејду у Никсе и Чанковој помоћи: Учинио је да поново уживам у кошарци
Коментар