СПОРТ

Понос и дика: „Није злато, али за нас сија као злато“

Историјски успех направиле су одбојкашице Србије у Лиги нација када су се окитиле бронзаном медаљом. Можда остаје жал за финалом и најсјајнијим одличјем, али Маја Алексић истакла је да бронза сија као злато.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Сјајне одбојкашице Србије успеле су да победом над селекцијом Турске дођу до бронзане медаље у Лиги нација и чини се да су премашиле и своја очекивања.
Веровале јесу, али конкуренција је била изузетно тешка због чега ће ово одличје сијати налик златном, што је потврдила и Маја Алексић.
„Против Бразила нам је недостајало мало енергије и снаге, али не бих да се враћам на тај меч. Имали смо доста путовања и велики број утакмица. Срећан сам, јер смо турнир у Анкари завршили победом. Није златна медаља, али за нас сија као да је златна“, истакла је Алексићева за Одбојкашки савез Србије.
Маја Алексић била је фантастична током целог такмичења, а уз њу је тим апсолутно могао да се ослони и на Бјанку Бушу.
Буша је такође презадовољна резултатом.
„Након јучерашњег пораза успеле смо да нађемо мотивације и жељу да данас победимо. Све је функционисало од почетка до краја утакмице. Драго ми је да смо баш овде победили Турску. Сада следи заслужени одмор“, истакла је Буша.
СПОРТ
Бронза! Одбојкашице јаче од Туркиња и навијача
СПОРТ
„Коштале су нас глупе грешке“
СПОРТ
Крај сна о финалу Лиге нација за српске одбојкашице
Коментар