- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Коштале су нас глупе грешке“

© Фото : ФИВБОдбојкашице Србије
Одбојкашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
Пратите нас
Одбојкашице Србије нису успеле да се пласирају у финале Лиге нација јер су поражене од Бразила резултатом 3:1 (25:14, 18:25, 24:26, 19:25). То значи да ће сутра играти за треће место или против Италије или против Турске.
Селектор Србије Данијеле Сантарели изнео је утиске после утакмице.
„После овог меча, знали смо да није лако играти са Бразилом, имају доста квалитетних играчица. Ми смо имали доста грешака, пробали смо да играмо нашу најбољу одбојку, али нисмо успели. Играли смо невероватан први сет, али нисмо успели да наставимо тако. Играли смо веома добро, али после тога смо играли лоше. У трећем сету, играли смо веома добро, али на крају сета имали смо много глупих грешака. У четвртом сету, нисмо имали енергије и нисмо били чистог ума. За нас је добро што смо дошли до овде. Морамо да будемо срећни због свега у Лиги нација. Сада идемо на следећу утакмицу, да се одморимо, да вратимо енергију и важно је да завршимо такмичење на добар начин, борићемо се“, рекао је Сантарели.
Одбојкашица Бојана Дрча најављује велику борбу у сутрашњем мечу, ма ко био противник.
„Некако смо добро кренуле ову утакмицу, али је у другом сету дошло до неког пада. Оне су промениле своју игру и ту су нас негде пореметиле. Остаје жал што нећемо играти финале, али се треба сконцентрисати на сутрашњу утакмицу и одиграти за треће место. Дале смо све од себе, али је Бразил је био бољи од нас. Надам се нашој бољој игри сутра. Ако имамо шансу да се вратимо са медаљом, то је најлепше. Даћемо све од себе и борићемо се сутра“, рекла је Дрча.
Утиске је изнела и Ана Бјелица.
„Пропустили смо нашу шансу у трећем сету, играли смо против стварно добре екипе. Играле смо добро и бориле смо се. Остале смо без снаге, мислиле смо да ћемо изаћи као победнице. Сутра нам је најбитнији меч за медаљу, даћемо све од себе да победимо“, рекла је Бјелица.
Одбојкашице Србије - Sputnik Србија, 1920, 16.07.2022
СПОРТ
Крај сна о финалу Лиге нација за српске одбојкашице
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала