СПОРТ

Србин синоним за скромност – „Јокић мисли само на рад, никада нисам видео тако нешто“

И поред тога што поносно већ две године носи признање најбољег кошаркаша НБА лиге, Никола Јокић и даље када се изађе на паркет своје титуле ставља по страни и енергију усмерава искључиво ка томе да његов тим комплетно игра добро. О скромности српског аса говорио је Боунс Хајленд, његов саиграч, који је Николу описао речју „незаустављив“.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

У Денверу када је Никола Јокић у питању нема ни трунке сујете од стране других играча иако је тренутно српски ас главна асоцијација за Нагетсе.
Добро знају сви Николини саиграчи да све што ради на терену ради зарад целе екипе, а о њему је похвално говорио и Боунс Хејленд, један од саиграча.
„На терену је незаустављив. Ван терена је скроман. Најскромнији човек кога сам упознао у животу“, рекао је Хајленд.
Доказ за тврдње кошаркаше јесу многе изјаве које је Јокић давао током трке за најкориснијег играча НБА лиге где је редовно подвлачио да га то не занима више од тога да екипа игра добро.
„Не занима га ништа друго осим тима, ни лична признања. Када оде кући ужива са својом породицом, али када се врати мисли само на рад. Никад нисам видео таквог играча који ради такве ствари на највишем нивоу“, објаснио је Хајленд.
Није Денвер желео да изгуби најбољег играча у целој лиги, па су уз супермакс уговор стигла и појачања.
Нагетси делују амбициозно и верују да је са Јокићем на челу тима коначно време за боље резултате.
СПОРТ
Мицић остаје у Евролиги!
Коментар