СРБИЈА

Селаковић: Албанци припремају пакао на Косову и Метохији

Никола Селаковић, министар спољних послова Републике Србије и функционер СНС-а,изјавио је да Албанци спремају пакао на Косову и Метохији и да ће се данас председник Србије Александар Вучић састати са представницима Срба из јужне српске покрајине и сутра увече обратити јавности.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Селаковић је рекао након седнице Председништва СНС-а да су разматрали актулену политичку ситауацију у земљи и региону и да су констатовали озбиљну забринутост због тога што албанска страна на Косову и Метохији буквално припрема пакао у наредним данима.
Како је рекао, Вучић ће данас разговаратиа са представницима Срба на КиМ који долазе у ситауцију која је изузетно незгодна и кулминира из часа у час.
„Више о томе ће сутра увече, уверен сам, говорити и сам председник Вучић. У свом обраћању говориће о овој ситауцији која нам прети ступањем сутра увече на снагу мера чији је доносилац Аљбин Курти“, навео је Селаковић, пренео је Танјуг.
СРБИЈА
Курти поново на српском позива на пререгистрацију аутомобила
Коментар