Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Селаковић: Албанци припремају пакао на Косову и Метохији

© Tanjug / JADRANKA ILICНикола Селаковић
Никола Селаковић - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
Пратите нас
Никола Селаковић, министар спољних послова Републике Србије и функционер СНС-а,изјавио је да Албанци спремају пакао на Косову и Метохији и да ће се данас председник Србије Александар Вучић састати са представницима Срба из јужне српске покрајине и сутра увече обратити јавности.
Мобилна апликација Sputnik на српском језику - Sputnik Србија
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Селаковић је рекао након седнице Председништва СНС-а да су разматрали актулену политичку ситауацију у земљи и региону и да су констатовали озбиљну забринутост због тога што албанска страна на Косову и Метохији буквално припрема пакао у наредним данима.
Како је рекао, Вучић ће данас разговаратиа са представницима Срба на КиМ који долазе у ситауцију која је изузетно незгодна и кулминира из часа у час.
„Више о томе ће сутра увече, уверен сам, говорити и сам председник Вучић. У свом обраћању говориће о овој ситауцији која нам прети ступањем сутра увече на снагу мера чији је доносилац Аљбин Курти“, навео је Селаковић, пренео је Танјуг.
Аљбин Курти - Sputnik Србија, 1920, 30.07.2022
СРБИЈА
Курти поново на српском позива на пререгистрацију аутомобила
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала