СПОРТ

Спектакл пред 94.000 навијача: Српски суперхерој немоћан против краља /видео/

Фудбалери Реал Мадрида, актуелни прваци Европе, лако су у пријатељском мечу изашли на крај са Јувентусом – 2:0 (1:0). Голове за Шпанце постигли су Карим Бензема у 19. и Марко Асенсио у 69. минуту. Српски репрезентативац Душан Влаховић био је стартер за „стару даму“ и замењен је у 64. минуту.
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Два гиганта европског и светског фудбала одиграли су меч у Сједињеним Америчким Државама, пред око 94.000 навијача.
После пораза од Барселоне (1:0), као и ремија са мексичком Америком (2:2), краљевски клуб успео је да оствари тријумф у САД. Пао је Јувентус, предвођен српским суперхеројем Душаном Влаховићем који је своје место заузео међу стартерима.
Тренер ториснског клуба није уводио у игру убојитог Србина у дуелу са Барселоном (2:2), али га је сада уврстио међу стартере.
Ипак, ни то није помогло Јувентусу да избегне рутински пораз од актуелног првака Европе. Крос и остали сакрили су лопту „старој дами“, чија је одбрана по ко зна који пут показала бројне слабости, а то се пре свега односи на лошу партију Бразилца Данила, који је некада носио бели Реалов дрес.
На први погодак 94.000 навијача је чекало све до 19. минута када је мрежу из пенала погодио најбољи фудбалер Мадриђана - Карим Бензема.
Тачку на „и“ ставио је Марко Асенсио у 69. минуту, а пет минута раније из игре је изашао Душан Влаховић, који није успео да затресе мрежу краљевског клуба.
Јувентус под хитно мора да поради на последњој линији, као и на креацији у везном реду, како би што спремније дочекао почетак Серије А, који је заказан за две недеље, а титулу брани Милан.
СПОРТ
Ливерпул стигао до трофеја Комјунити шилда, заблистао Нуњез
СПОРТ
Руси су Саши приредили величанствен дочек – братска песма и црно-бела застава у Москви /видео/
СПОРТ
Фудбалска рапсодија Арсенала у режији Бразилца
Коментар