СПОРТ

Италијани пишу: Мурињо хоће још једног Србина

Бивши репрезентативац Србије, дефанзивац Никола Максимовић (30), могао би да настави каријеру у Роми код чувеног Португалца Жозеа Муриња, преноси италијанска „Република".
Sputnik
Пратите Спутњик и на летовању

Спутњик Србија неометано можете читати широм Европе на мобилној апликацији коју ћете пронаћи ОВДЕ. Апликацију такође можете преузети и путем линка apkfab.com

Максимовић је тренутно слободан играч, пошто је напустио Ђенову после испадања овог клуба у Серију Б минуле сезоне. Србин је у јулу требало да пређе у Леће, али је одбио да каријеру настави у овом италијанском клубу.
Познати италијански новинар Алфредо Педула је објавио да Максимовић има понуду да појача Рому, пошто је тренер римског клуба Жозе Мурињо заинтересован за српског фудбалера. Никола, наводно, наводно има ма столу и понуду турског Галатасараја.
Поједини медији су пре месец дана писали да би искусни одбрамбени фудбалер могао да се врати и у Црвену звезду, али до договора између челника српског шампиона и Максимовића није дошло.
Максимовић је у каријери играо за Севојно, Слободу, Црвену звезду, Торино, Наполи, Спартак из Москве и Ђенову. За репрезентацију Србије је одиграо 25 мечева.
Подсетимо, нови фудбалери Роме током лета су постали искусни српски везиста Немања Матић, као и голман Миле Свилар.
СПОРТ
Вељковић за Спутњик: Најлуђа утакмица коју сам играо!
СПОРТ
Пљуште хвалоспеви за Јокана у Русији
Коментар