СПОРТ

Митровић отпутовао у Осло, али не значи да ће играти против Норвешке

Најбољи стрелац фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић стиснуо је зубе и упркос јаком ударцу који је задобио у дуелу са Шведском одлучио да отпутује за Норвешку.
Sputnik
Било је питање да ли ће селектор Драган Стојковић моћи да рачуна на робусног нападача за последњи меч у овом циклусу Лиге нација и борбу за прво место, али као што рече Пикси, фудбалер Фулама ће отићи по сваку цену.
„Митровић је добио ударац, али знајући њега, не верујем да ће пропустити утакмицу па макар имао болове. Он даје себе сто одсто, надам се да није ништа озбиљно. Имамо још неколико дана, видећемо. Незгодан је ударац, али морају да га туку мало, дао им је три гола“, рекао је Пикси после победе над Швеђанима.
И његове речи су добиле потврду пошто је Митровић ушао ове вечери у авион за Норвешку пред кључан меч за Србију која би победом могла да избори пласман у А дивизију Лиге нација.
Међутим, то што је ушао у авион не значи и да ће наш најбољи стрелац у историји и заиграти против Норвешке већ ће одлука о томе бити донета тек сутра увече.
Сачекаће Стојковић последњи тренинг и процену доктора како би знао на кога сигурно може да рачуна за дуел у уторак увече у Ослу (20.45).
Сигурно је само да због жутих картона и суспензије неће моћи да рачуна на Уроша Рачића и Сергеја Милинковића Савића.
СПОРТ
Митрова повреда која је забринула Србију: „Вероватно није ништа озбиљно“
Коментар