- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Митровић отпутовао у Осло, али не значи да ће играти против Норвешке

© Фото: ФССАлександар Митровић
Александар Митровић - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
Пратите нас
Најбољи стрелац фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић стиснуо је зубе и упркос јаком ударцу који је задобио у дуелу са Шведском одлучио да отпутује за Норвешку.
Било је питање да ли ће селектор Драган Стојковић моћи да рачуна на робусног нападача за последњи меч у овом циклусу Лиге нација и борбу за прво место, али као што рече Пикси, фудбалер Фулама ће отићи по сваку цену.
„Митровић је добио ударац, али знајући њега, не верујем да ће пропустити утакмицу па макар имао болове. Он даје себе сто одсто, надам се да није ништа озбиљно. Имамо још неколико дана, видећемо. Незгодан је ударац, али морају да га туку мало, дао им је три гола“, рекао је Пикси после победе над Швеђанима.
И његове речи су добиле потврду пошто је Митровић ушао ове вечери у авион за Норвешку пред кључан меч за Србију која би победом могла да избори пласман у А дивизију Лиге нација.
Међутим, то што је ушао у авион не значи и да ће наш најбољи стрелац у историји и заиграти против Норвешке већ ће одлука о томе бити донета тек сутра увече.
Сачекаће Стојковић последњи тренинг и процену доктора како би знао на кога сигурно може да рачуна за дуел у уторак увече у Ослу (20.45).
Сигурно је само да због жутих картона и суспензије неће моћи да рачуна на Уроша Рачића и Сергеја Милинковића Савића.
Александар Митровић прославља погодак у мечу са Словенијом - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
СПОРТ
Митрова повреда која је забринула Србију: „Вероватно није ништа озбиљно“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала