СПОРТ

Срамота Американца! Новак му пришао, а он окренуо главу /видео/

Када је Новак Ђоковић победио Френсиса Тијафоа пришао је остатку тима Света на Лејвер купу како би се поздравио са свим играчима, али Томи Пол је вешто избегао руковање. Иако разлог није јасан, на снимку се јасно види да Американац гледа у српског аса, али у тренутку његово приласка окреће главу.
Sputnik
Постоје играчи на туру који немају лепе речи за Новака Ђоковића, али су у мањини због тога што српски ас непрестано ради на томе да помогне сваком колеги и гаји поштовање према сваком ривалу.
Иако је Лејвер куп осмишљен управо како би зближио тенисере и направио екипни од индивидуалног спорта, неки играчи нису могли да испоштују ту идеју.
Томи Пол гледао је меч Новака Ђоковића и Френсиса Тијафоа, и јасно гледао директно у српског аса у тренутку када је Новак победио и кренуо ка клупи како би поздравио противничку екипу.
У моменту када је Ђоковић пришао тенисерима, Пол му је окренуо леђа!
Сцена није била одмах примећена, али када се мало дуже загледа у снимак јасно је као дан да је Американац из неког разлога хтео да избегне руковање са једним од највећих тенисера свих времена.
Пол у каријери ниједном није играо против Новака, а ове године на Мастерсу у Монтреалу одушевио је победама над Карлосом Алкарасом и Марином Чилићем.
Иако ће остати нејасно због чега Американац нема поштовања према Ђоковићу, може да се види да је Пол још пре две године показивао непоштовање.
Када је Новак дисквалификован са УС Опена због случајног поготка лоптицом у помоћног судију најпре се јавио Ник Кирјос који је тада био водећи Новаков критичар.
Тада је Аустралијанац на друштвеној мрежи поставио ироничан коментар и упитао каква би њега казна стигла да је урадио исту ствар, да би се међу првима јавио Пол.
„Тебе ћемо морати да вадимо из затвора ако то урадиш“, написао је иронично Американац.
СПОРТ
Невероватна сцена са Лејвер купа: Новак и Лондон молили Федерера да одустане од пензије
СПОРТ
Новак може да прошета до полуфинала Тел Авива! Добар жреб за српског аса
СПОРТ
Одушевљени Федерер пришао Новаку током меча: „Савршено је“ /видео/
Коментар