- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Срамота Американца! Новак му пришао, а он окренуо главу /видео/

© AP Photo / Kin CheungНовак Ђоковић Матео Беретини
Новак Ђоковић Матео Беретини - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
Пратите нас
Када је Новак Ђоковић победио Френсиса Тијафоа пришао је остатку тима Света на Лејвер купу како би се поздравио са свим играчима, али Томи Пол је вешто избегао руковање. Иако разлог није јасан, на снимку се јасно види да Американац гледа у српског аса, али у тренутку његово приласка окреће главу.
Постоје играчи на туру који немају лепе речи за Новака Ђоковића, али су у мањини због тога што српски ас непрестано ради на томе да помогне сваком колеги и гаји поштовање према сваком ривалу.
Иако је Лејвер куп осмишљен управо како би зближио тенисере и направио екипни од индивидуалног спорта, неки играчи нису могли да испоштују ту идеју.
Томи Пол гледао је меч Новака Ђоковића и Френсиса Тијафоа, и јасно гледао директно у српског аса у тренутку када је Новак победио и кренуо ка клупи како би поздравио противничку екипу.
У моменту када је Ђоковић пришао тенисерима, Пол му је окренуо леђа!
Сцена није била одмах примећена, али када се мало дуже загледа у снимак јасно је као дан да је Американац из неког разлога хтео да избегне руковање са једним од највећих тенисера свих времена.
Пол у каријери ниједном није играо против Новака, а ове године на Мастерсу у Монтреалу одушевио је победама над Карлосом Алкарасом и Марином Чилићем.
Иако ће остати нејасно због чега Американац нема поштовања према Ђоковићу, може да се види да је Пол још пре две године показивао непоштовање.
Када је Новак дисквалификован са УС Опена због случајног поготка лоптицом у помоћног судију најпре се јавио Ник Кирјос који је тада био водећи Новаков критичар.
Тада је Аустралијанац на друштвеној мрежи поставио ироничан коментар и упитао каква би њега казна стигла да је урадио исту ствар, да би се међу првима јавио Пол.
„Тебе ћемо морати да вадимо из затвора ако то урадиш“, написао је иронично Американац.
Роџер Федерер, Новак Ђоковић и Рафаел Надал - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
СПОРТ
Невероватна сцена са Лејвер купа: Новак и Лондон молили Федерера да одустане од пензије
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
СПОРТ
Новак може да прошета до полуфинала Тел Авива! Добар жреб за српског аса
Новак Ђоковић Роџер Федерер - Sputnik Србија, 1920, 25.09.2022
СПОРТ
Одушевљени Федерер пришао Новаку током меча: „Савршено је“ /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала