СПОРТ

Москва пружила подршку Србину – отказ (још) није опција

Славиша Јокановић, српски стручњак на клупи московског Динама, не мора да брине за посао, упркос слабијим резултатима клуба из престонице Русије.
Sputnik
Према наводима руских медија Јокановић је обавио састанак са челницима клуба који су му пружили подршку у даљем раду, поручивши да неће добити отказ.
Иако се спекулисало да би бивши тренер Партизана, Вотфорда и Шефилд јунајтеда требало да буде забринут за посао, то дефинитивно, бар за сада, није случај.

„Јокановић је био на састанку са челницима Динама где му је речено да неће добити отказ, већ да има њихово поверење и да може да настави мирно да ради како би поправио ситуацију. Наравно, и њему је јасно да уколико екипа настави да бележи слабе резултате неће моћи да избегне отказ“, навео је извор РБ Спорта.

Јокановић је преузео динамо 17. јуна, а екипа је тренутно осма на табели Руске Премијер лиге после 11 одиграних кола и има 16 бодoва уз гол-разлику 17:13.
Наредно коло на програму је дерби Москве, а Динамо ће гостовати ЦСКА, док их онда очекује дуел са Оренбургом који их је елиминисао из Купа Русије.
СПОРТ
Кангина реприза и нова „праћка“ за памћење /видео/
СПОРТ
Пиксијев „пут око света“ – и брига за Митровића /фото/
Коментар