- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Пиксијев „пут око света“ – и брига за Митровића /фото/

© Фото : ФССДраган Стојковић Пикси пред утакмицу са Португалијом
Драган Стојковић Пикси пред утакмицу са Португалијом - Sputnik Србија, 1920, 07.10.2022
Пратите нас
Драган Стојковић Пикси, селектор фудбалера Србије, наставио је са праксом обиласка српских фудбалера и нова станица на његовом пропутовању био је Лондон, где се сусрео са голгетером Александром Митровићем.
Пикси је раније боравио у Италији, где је разговарао са Сергејем Милинковићем Савићем и осталим Орловима који играју у тој држави, а сада је на ред дошао Лондон, где му је домаћин био Митровић.
„После успеха у Лиги нација, пласмана у елитни ранг овог такмичења, апсолутна концентрација и брига селектора „А” тима Србије Драгана Стојковића усмерена је ка припремама за Светско првенство у Катару. У складу са тим селектор је отпутовао у Лондон, како би се на лицу места видео са најбољим стрелцем у историји државног тима, репрезентативцем Александром Митровићем, и сазнао нешто више о степену повреде“, наводи ФСС.
Како се истиче, током вечере је било мноштво тема за разговор, међу којима су се издвојиле оне које се односе на план и програм припрема за предстојеће Светско првенство.
„Селектор Србије је на крају дружења пожелео Митровићу да што пре санира повреду и да настави са одличним играма за Фулам“, саопштено је из ФСС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала