СПОРТ

Ненад Крстић поднео оставку у КСС – огласио се се прослављени српски кошаркаш

Ненад Крстић званично је поднео оставку на месту потпредседника Кошаркашког савеза Србије.
Sputnik
Прослављени репрезентативац Србије навео је да се повлачи са места потпредседника за мушку кошарку КСС-а због приватних разлога.
„Желео бих да се захвалим свима у Савезу на указаном поверењу и изванредној сарадњи коју смо до сада имали. Ипак, услед приватних обавеза које ми сада већ одузимају превише времена, донео сам одлуку да се повучем са места потпредседника КСС и то место препустим неком другом. Овом приликом бих поручио да је за мене пре свега била част да након каријере професионалног играча служим нашој кошарци кроз рад у КСС и на тај начин овој игри вратим макар делић онога што ми је у животу дала“, навео је Крстић.
Крстић је на функционерско место постављен 2019. године, а тада је био директор младих селекција.
Скоро две године био је на позицији потпредседника за мушку кошарку.
Kошаркашки савез Србије се захваљује Ненаду Kрстићу на преданом раду у протеклом периоду и жели му пуно среће и успеха на свим животним пољима. До заказивања нове Скупштине KСС и избора новог потредседника, задужења која је имао Ненад Kрстић, обављаће директор репрезентације Србије Драган Тарлаћ.
Током каријере Крстић је са репрезентацијом освојио сребрне медаље на Европском првенству 2009. године и Светском 2014. године.
СПОРТ
Анђушић за Спутњик о странцима: Трудимо се да им објаснимо која је одговорност играти за Партизан
СПОРТ
Харден поново бројао до 30, али је Јанис срушио Филаделфију
СПОРТ
Обрадовић: Победа за самопоуздање, могло је да буде и 3-1...
Коментар