- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Анђушић за Спутњик о странцима: Трудимо се да им објаснимо која је одговорност играти за Партизан

© Sputnik / Лола ЂорђевићДанило Анђушић
Данило Анђушић - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2022
Пратите нас
Партизан је први пут после осам година забележио победу у Евролиги, а један од најзаслужнијих за тријумф против Виртуса био је Данило Анђушић. Српски кошаркаш поред тога што је заблистао на паркету, има задужење и да пренесе страним играчима своје знање о Партизану, а томе је говорио после победе и за Спутњик.
Данило Анђушић имао је сјајно вече у црно-белом дресу и са 14 поена уз два скока и асистенцију био је главни адут за победу Партизана у четвртом колу Евролиге.
Најефикаснији на мечу био је Џејмс Нанели који је убацио 20 поена, а Американац је само један од страних новајлија коме је требало приближити историју клуба.
За тај посао био је задужен и Анђушић који је Спутњику открио да странци у црно-белом дресу већ разумеју одговорност коју имају због великог броја навијача.
„Сви су они наравно чули за историју клуба, за навијаче и све што носи Партизан. Трудили смо се још од припремног периода да им приближимо што више и објаснимо која је одговорност играти за Партизан, посебно због тога колико људи у Србији прати овај клуб. Партизан је клуб са великом историјом, трудимо се на све начине да им то објаснимо, али верујем да почињу то да осећају када виде овако пуну халу“, рекао је Анђушић.
Партизан после четири утакмице има једну победу над Виртусом, док су црно-бели претходно изгубили од Олимпије, Басконије и Албе.
Џејмс Харден - Sputnik Србија, 1920, 21.10.2022
СПОРТ
Харден поново бројао до 30, али је Јанис срушио Филаделфију
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 20.10.2022
СПОРТ
Обрадовић: Победа за самопоуздање, могло је да буде и 3-1...
Навијачи КК Партизана - Sputnik Србија, 1920, 20.10.2022
СПОРТ
Партизан коначно победио у Евролиги – Теодосић као да није дошао у Београд!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала