СПОРТ

ЈСД Партизан и званично има новог председника

Остоја Мијаиловић, први човек КК Партизан, нови је председник ЈСД Партизан. Министарство омладине и спорта издало је решење у ком стоји да је одбијена жалба председника ФК Партизан Милорада Вучелића и Милана Обућине на решење Агенције за привредне регистре.
Sputnik
„Прекида се поступак по жалби поднетој 29. септембра 2022. године, против решења Агенције за привредне регистре од 16. септембра 2022. године до окончања спора пред Првим основним судом у Београду“, наведено је у решењу Министарства омладине и спорта.
Тубрулентни избори за председника у ЈСД Партизан одржани су 12. септембра. После забране уласка на стадион, већина делегата је у просторијама тениског клуба Партизан одржала своју седницу.
После две одржане седнице ЈСД Партизан је добио два председника, Остоју Мијаиловића и Милорада Вучелића. Два дана после избора, у АПР-у је извршена промена заступника на основу записника са једне од седница и тиме је Остоја Мијаиловић уписан као правни заступник друштва.
Гост у Миљановом корнеру био је председник Партизана Остоја Мијаиловић који је причао о сезони Евролиге и томе како једва чека евролигашки вечити дерби.
СПОРТ
Хулигански пир у Атини – цех је платио доктор Партизана/видео/
СПОРТ
Драма у Атини није се свидела Радоњићу – издржао је 25 секунди /видео/
СПОРТ
Од сјаја до очаја и назад – Партизан кроз драму до победе у Атини!
Коментар