- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Драма у Атини није се свидела Радоњићу – издржао је 25 секунди /видео/

© Tanjug / TANJA VALICТренер КК Црвена звезда Дејан Радоњић
Тренер КК Црвена звезда Дејан Радоњић - Sputnik Србија, 1920, 04.11.2022
Пратите нас
Кошаркаши Партизана изненадили су Панатинаикос у Атини, где су у драматичној завршници славили резултатом 91:89, а такав расплет тешко је пао Дејану Радоњићу стратегу Атињана, ком се „дрма клупа“ због очајног старта сезоне.
Наиме, он се на конференцији за медије задржао мање од 30 секунди, после чега се подигао и отишао.
Победе и порази су саставни део спорта, а ко губи има право да се љути. Стиче се утисак да је Црногорац био огорчен на судије, па се суздржао да не каже нешто због чега би касније могао да сноси последице.
Чињеница је да је меч у „ОАКА арени“ био на један посед, на једну лопту и више среће у драматичној завршници имао је тим Жељак Обрадовића, који је успео да однесе тријумф у шестом колу Евролиге.
Због таквог епилога тренер домаћег тима, уједно и бивши стручњак Црвене звезде Дејан Радоњић, одлучио је да каже шта има у свега 25 секунди и да напусти званичну конференцију, одбијајући да одговори на питања новинара.
„Не желим превише да причам о овом мечу. Свакога поштујем као и увек. Био је дуел на једну лопту коју смо изгубили. Бићемо спремни за следећу утакмицу. То је то“, рекао је Радоњић, после чега се подигао са столице и удаљио из просторије, што је оставило у чуду бројне присутне припаднике „седме силе“.
Атински зелени после уводних шест кола елитног кошаркашког такмичења имају само једну побед, наспрам пет пораза, док је Паризан наставио да се „пење" на табели, где заузима осму позицију са односом победа и пораза 3-3.
Панатинаикос је последњи и посао Дејана Радоњића би врло лако могао да буде угрожен, а идентичан учинак има и Бајерн Минхен. Црвена звезда на 16. позицији са утакмицом мање, а одиграће је у петак увече од 21 час у Монаку против истоимене екипе.
Гост у Миљановом корнеру био је председник Партизана Остоја Мијаиловић који је причао о сезони Евролиге и томе како једва чека евролигашки вечити дерби.
Никола Јокић - Sputnik Србија, 1920, 04.11.2022
СПОРТ
Јокић исписао историју НБА лиге – Србин надмашио легендарног Чемберлена /видео/
Кошаркаши Партизана - Sputnik Србија, 1920, 03.11.2022
СПОРТ
Од сјаја до очаја и назад – Партизан кроз драму до победе у Атини!
Џејлен Адамс - Sputnik Србија, 1920, 03.11.2022
СПОРТ
Један Американац мање у Звезди
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала