СПОРТ

Рус је скроман и не верује: Захвалан сам ако је тако /видео/

Рус Андреј Рубљов побрао је симпатије публике на завршном Мастерсу у Торину. Воле га навијачи, пружају му подршку, па га је новинар после дбобоја са Грком Стефаносом Циципасом, који је добио после преокрета, питао шта мисли о томе што је популаран.
Sputnik
Упоран је био новинар да сазна шта мисли Рубљов мисли о томе што је популаран тенисер и што му је публика у Торину наклоњена, али је Рус показао невероватну скромност и смиреност. Добио је новинар искрен одговор и осмех од Руса.

„Не знам, мислим да ме само лажеш. Али, ако је заиста тако, онда могу да будем само захвалан“, одговорио је Андреј човеку који га је интервјуисао на самом терену, одмах по завршетку сусрета, док су навијачи аплаудирали са трибина.

Руски тениски ас је уз Новака Ђоковића изборио пласман из „црвене групе“ у полуфинале завршног Мастерса у Торину, где ће за ривала у суботу од 21 час имати Норвежанина Каспера Руда.
Рубљов је једини пораз у Италији доживео од Новака Ђоковића (2:0), док је уписао победе против сународника Данила Медведева и Грка Стефаноса Циципаса.
Оба сусрета које је решио у своју корист била су изузетно драматична, али је Рубљов показао невероватну психолошку стабилност и способност да се извуче из критичних ситуација и преокрене ствари у своју корист.
Та борбеност и смиреност коју константно демонстрира на терену очигледно није прошла незапажено код навијача, чији је миљеник, па је велика вероватноћа да ће му публика бити наклоњена и у полуфоналном дуелу са Норвежанином Рудом.
►За Спутњик је недавно причао Новак Ђоковић.
СПОРТ
Познато када ће Новак на терен против Американца за финале Торина
СПОРТ
Медведев: Нисам био лош, али Новак је један од најбољих икада
СПОРТ
Јелена одушевљена Новаком –„Каква фаза, тек смо у залету“
Коментар