- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Јелена одушевљена Новаком –„Каква фаза, тек смо у залету“

© Sputnik / Лола ЂорђевићНовак Ђоковић са супругом Јеленом
Новак Ђоковић са супругом Јеленом - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2022
Пратите нас
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић показао је и против Данила Медведева на завршном Мастерсу у Торину да је тренутно најбољи на свету без обзира на изглед АТП листе.
После меча и тријумфа пажњу је привукла објава његове супруге Јелене, која је најавила нове победе и доминацију Ђоковића.
„Kаже муж на крају меча на интервјуу како је сваки меч златан у овој фази његове каријере, поготово што није пуно играо ове године. Мислим се, у којој фази твоје каријере?! Хаха па тек смо у залету“, написала је Јелена на друштвеним мрежама.
Ђоковић је после меча истакао да је му је победа над Медведевим велико олакшање.
„Данил и ја смо имали велике битке и раније, знао сам да је ово његов последњи меч у сезони. Није желео да му се сезона заврши поразом. Одлично сам почео, имао сам ране шансе и брејк лопте, али је у важним моментима добро играо. Мислим да је била једна брејк лопта на дуг рели у другом сету, све остало су били добро сервиси“, изјавио је Ђоковић.
Ђоковић - Медведев, Мастерс Торино - Sputnik Србија, 1920, 18.11.2022
СПОРТ
Шампионски урлик – Ђоковић одлучује када је крај! /видео/
Додао је да није размишљао о томе да намерно изгуби меч.
„Губио сам 4:5, он је сервирао за победу и ја саму успео да му прочитам сервисе, стабилизујем игру и добијем тај-брејк. Првих шест поена је било сјајно. Тешка три меча за њега, сваки пут је изгубио 7:6 у трећем. Нисам мислио да танкујем. Не знам каква су правила. Да сам којим случајем одлучио да одустанем, не знам да ли бих могао да играм. Овај меч је био веома важан за мене, једноставно сам желео да победим, без обзира што сам се већ квалификовао", закључио је светски број седам.
Новак Ђоковић сутра од 21 сат игра у полуфиналу завршног Мастерса у Торину против америчког тенисера Тејлора Фрица.
►За Спутњик је недавно причао Новак Ђоковић.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала