СПОРТ

Срамота се понавља – Новака поново нема међу кандидатима за велику награду!

Новак Ђоковић, најбољи тенисер Србије, ни ове године није међу кандидатима за награду „Стефан Едберг“ која се додељује за фер-плеј понашање.
Sputnik
У последњих 18 година награду „Стефан Едберг“ освајали су само Роџер Федерер и Рафаел Надал, док Новак Ђоковић поново није ни близу.
Награду додељује АТП који тренутно и нема добар однос са српским тенисером јер Новак има организацију ПТПА који се коси са идејама АТП-а.
Међутим, када је реч о овој награди АТП би то требало да остави по страни јер је Новак у сваком мечу максимално био фер плеј играч према сваком противнику.
Уместо њега поново је међу номинованима Рафаел Надал, а с обзиром да је до сада уз Федерера једини освајач претпоставља се да ће та награда поново завршити у његовим рукама.
Номиновани су још и: Камерон Нори (Велика Британија), Карлос Алкараз (Шпанија), Каспер Руд (Норвешка), Феликс Оже-Алијасим (Канада), Рафаел Надал (Шпанија), Франсис Тијафо (САД), Григор Димитров (Бугарска), Хуберт Хуркач (Пољска), Лоренцо Мусети (Италија), Матео Беретини (Италија), Максим Креси (САД).
СПОРТ
Хрватска усред Малаге срушила Шпанце за полуфинале Дејвис купа
СПОРТ
Новак је изнео истину која ће заболети критичаре
СПОРТ
Новак га победио, а Норвежанин му захвалан: Наставићеш да ме инспиришеш
Коментар