СПОРТ

Добрић сачувао „мир и пријатељство“

Кошаркаши Црвене звезде под командом Душка Ивановића извојевали су још једну велику победу у Евролиги, овога пута у Атини против братског Олимпијакоса (90:86). Али, било је вруће после меча, а „Дворана мира и пријатељства“ могла је да се претвори у поприште сукоба, јер је Јанулис Ларенцакис пожелео физички да се обрачуна, али је све спречио Добрић.
Sputnik
Тешко је кошаркашку Олимпијакоса пао тесан пораз, који га је избацио из колосека, па се залетео после одиграних 40 минута на неког од кошаркаша у црвено-белим дресовима.
У првим мах се чинило да је бесни Ларенцакис кренуо у обрачун са Немањом Недовићем, који је иначе бивши кошаркаш Панатинаикоса, али према писању грчке „Газете“, он је имао нерашчишћене рачуне са Филипом Петрушевом који је одигроа маестралан меч.
Талентовани српски центар постигао је 14 поена, имао је чак четири блокаде, три скока и једну асистенцију за 21 минут проведен на паркету.
На срећу, физички суком је спречио Огњен Добрић који је задржао кошаркаша Олимпијакоса, после чега су се страсти смириле, а „Дворана мира и пријатељства“ је сачувала свој назив, иако су ствари лако могле да се отргну контроли.
СПОРТ
Звезда победила, а јунаци послали поруку Кампацу: „Чекамо те да идемо у плеј-оф“
СПОРТ
Партизан и Звезда прошли драму па победили! Нестварна два тријумфа за српске клубове
Коментар