Катар 2022

„Српски бисер“ поскупео 150 одсто после Мундијала

Страхиња Павловић је уз голмана Вању Милинковић-Савића практично био једина светла тачка Србије на Мундијалу у Катару. Орлови су резултатски разочарали и завршили су такмичење у групи, али је талентовани штопер Салцбурга показао да поседује квалитет, што се одразило на његову тржишну вредност која је увећана за вртоглавих 150 одсто.
Sputnik
Од септембра до новембра и одласка на Светско првенство у Катару, тржишна вредност Страхиње Паловића, према проценама специјализованог фудбалског сајта „Transfermarkt.de“ износила је равно 8.000.0000 евра.
По завршетку турнира након што су се слегли утисци, објављена је нова листа с вредностима играча, а Павловић је због одличних партија у дуелима са Бразилом, Камеруном и Швајцарском „експлодирао“ на фудбалском тржишту и први у реду да га одведе из Аустрије стоји Јувентус.
Див из Торина не би жалио да плати 20.000.000 евра колико износи тренутна вредност стандардног репрезентативца Србије.
Ипак, мале су шансе да ће Салцбург за поменуту суму пустити „српски бисер“, који је у пуном сјају засијао на Блиском истоку. Павловић има само 21 годину, а већ се усталио у стартних 11 и представља особу од поверења за селектора Драгана Стојковића Пиксија.
СПОРТ
Знају и „они“ да је Србин – Стефане, буди паметан!
СПОРТ
Српски фудбал је добио три Златне лопте за 2022. годину!
СПОРТ
Тончев изазвао буру на седници Извршног одбора ФСС
Коментар