СПОРТ

Руски мајстор фудбала игра као никад досад – једним потезом je срушио проклетство старо 57 година

Фудбалери Торина срушили су проклетство старо 57 година и славили у Фиренци у оквиру Серије А над Фиорентином (1:0). Најзаслужнији за то је репрезентативац Русије Алексеј Миранчук (27) који је лепим голом одлучио победника овог меча.
Sputnik
Дан после тријумфа, руски нападач не престаје да добија комплименте. Са четири гола и две асистенције, Миранчук је најбољи стрелац „Бикова“ ове сезоне.
„За њега имам само речи хвале. Била му је потребна прилика да покаже све што зна. С обзиром на то да је пропустио првих шест или седам утакмица, он има сјајан просек голова и асистенција. Задовољан сам“, истакао је тренер Торина Иван Јурић.
Популарни Лешa је прошлог лета стигао на позајмицу из Аталанте и логично је да му расту апетити после добрих партија.
„Изгледао је сјајно на терену, постигао гол за победу. Лепо је видети га да ужива и да је у форми. Породица, рођаци, пријатељи, сви су срећни. Одмах после меча је разговарао са мамом. Што се тиче будућности у Торину, не могу тренутно ништа да кажем одређено. Све ће бити јасно у априлу или мају“, поручио је Вадим Шпинев, агент нападача Торина.
Штета је једино што због санкција УЕФА и ФИФА, Миранчук, Головин и остали руски асови који блистају у Европи, не могу да добију прилику да заблистају и на међународној сцени.
СПОРТ
Сампдорија тоне – Станковић у све већем проблему: „Немам објашњење“
Коментар