СРБИЈА

„Предаја није опција“: Српски министри се огласили после кључне седнице Владе

Српски министри огласили су не након седнице Владе на којој их је председник Србије Александар Вучић информисао о разговорима око тзв. Косова и састанку са међународном "петорком". Они су поручили да предаја није опција!
Sputnik
Министар одбране Милош Вучевић рекао је да Вучић ради за бољитак своје земље те да га безрезервно подржава да у томе истраје.
У инстаграм* објави Вучевић је оценио да није лако данас борити се за Србију и њен напредак а бавити се политиком.
"Александар Вучић је баш зато што ради за бољитак своје земље константно на мети издајника, плаћеника и свих оних који стављају свое интересе испред државних. Председник Србије има моју безрезервну подршку да истраје у сталним притисцима и нападима који додатно долазе и због историјіски назважнијег српског питања - Косова", навео је Вучевић.
Подршку председнику Вучевић је закључио поруком: "Предаја није опција! и Живела Србија, живео наш председник Александар Вучић!".
Министарка за бригу о породици и демографију и члан Председништва СНС Дарија Кисић изјавила је данас да пружа подршку председнику Србије и изразила уверење да ће он донети најбољу одлуку за наш народ и државу.
"Са тешким и наизглед нерешивими ситуацијама по своју земљу могу да се изборе само храбри, одважни и непоколебљиви, они који своју отаџбину воле изнад свега", написала је Кисић на Инстаграму.
Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Братислав Гашић такође је пружио подршку Вучићу, наводећи да су притисци и изазови са којима се Србија и Вучић суочавају ових дана најтежи до сада.
"Српска напредна странка једино на челу са Александром Вучићем може сачувати мир и стабилност и наставити путем напретка. Једино Александар Вучић може очувати и сачувати суверену и јаку Србију, Србију која се бори за свој народ, Србију која је снажна и која свакога дана напредује", изјавио је Гашић.
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић поручио је да је важно да се сложно и уједињено стане уз председника Вучића како би му се пружила додатна подршка.
У објави на инстаграму он је истакао да је таква подршка неопходна како би Вучић Србију повео правим путем, чувајући мир и стабилност наше земље и читавог региона.
*(Активности „Мета“ - друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм забрањене су у Русији као екстремистичке)
СРБИЈА
Вучић упознао Владу са изазовима, тражио од њих пуну посвећеност и снажнији рад
Коментар