Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Предаја није опција“: Српски министри се огласили после кључне седнице Владе

© Tanjug / JADRANKA ILIĆСедница Владе Србије о Косову и Метохији којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић
Седница Владе Србије о Косову и Метохији којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2023
Пратите нас
Српски министри огласили су не након седнице Владе на којој их је председник Србије Александар Вучић информисао о разговорима око тзв. Косова и састанку са међународном "петорком". Они су поручили да предаја није опција!
Министар одбране Милош Вучевић рекао је да Вучић ради за бољитак своје земље те да га безрезервно подржава да у томе истраје.
У инстаграм* објави Вучевић је оценио да није лако данас борити се за Србију и њен напредак а бавити се политиком.
"Александар Вучић је баш зато што ради за бољитак своје земље константно на мети издајника, плаћеника и свих оних који стављају свое интересе испред државних. Председник Србије има моју безрезервну подршку да истраје у сталним притисцима и нападима који додатно долазе и због историјіски назважнијег српског питања - Косова", навео је Вучевић.
Подршку председнику Вучевић је закључио поруком: "Предаја није опција! и Живела Србија, живео наш председник Александар Вучић!".
Министарка за бригу о породици и демографију и члан Председништва СНС Дарија Кисић изјавила је данас да пружа подршку председнику Србије и изразила уверење да ће он донети најбољу одлуку за наш народ и државу.
"Са тешким и наизглед нерешивими ситуацијама по своју земљу могу да се изборе само храбри, одважни и непоколебљиви, они који своју отаџбину воле изнад свега", написала је Кисић на Инстаграму.
Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Братислав Гашић такође је пружио подршку Вучићу, наводећи да су притисци и изазови са којима се Србија и Вучић суочавају ових дана најтежи до сада.
"Српска напредна странка једино на челу са Александром Вучићем може сачувати мир и стабилност и наставити путем напретка. Једино Александар Вучић може очувати и сачувати суверену и јаку Србију, Србију која се бори за свој народ, Србију која је снажна и која свакога дана напредује", изјавио је Гашић.
Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић поручио је да је важно да се сложно и уједињено стане уз председника Вучића како би му се пружила додатна подршка.
У објави на инстаграму он је истакао да је таква подршка неопходна како би Вучић Србију повео правим путем, чувајући мир и стабилност наше земље и читавог региона.
*(Активности „Мета“ - друштвене мреже Фејсбук и Инстаграм забрањене су у Русији као екстремистичке)
Седница Владе Србије о Косову и Метохији којој је присуствовао и председник Србије Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 23.01.2023
СРБИЈА
Вучић упознао Владу са изазовима, тражио од њих пуну посвећеност и снажнији рад
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала