СПОРТ

Надалов „телеграм“ Ђоковићу је каснио, а Федерер – као швајцарски сат

Дигла се прашина око тога да Рафаел Надал није честитао исти дан Новаку Ђоковићу освајање 22. гренд слем трофеја, али је честитка из Шпаније стигла дан касније. Јесте мало дуже путовала у односу на ону коју је послао Роџер Федерер, који је био тачан као „швајарски сат“, али је најважније да је стигла.
Sputnik
Новак Ђоковић изједначио се са Рафом Надалом по броју освојених Гренд слем трофеја. И одмах су појединци помислили да шпански тениски ас неће показати особине великог шампиона и да ће честитка изостати, али се то, наравно, није догодило.

„Честитке Ноле, теби и твом тиму на невероватном достигнућу. Потпуно заслужено, уживај“, гласила је честитка Рафаела Надала коју је путем друштвених мрежа упутио свом највећем ривалу.

Пре „бика са Мајорке“ исто је учинио и легендарни Швајцарац Роџер Федерер који се пензионисао прошле године, а ког је Новак Ђоковић помињао на Аустралијан опену, сетивши се борби које су водили током дуже од деценију и по.
„Невероватан успех, поново! Велике честитке“, огласио се „хладни“ Швајцарац у само пет речи Новаку Ђоковићу који се после јубиларне 10. титуле у Мелбурну и 22. освојеног гренд слем трофеја поново вратио на прво место АТП ранг листе.
Новак Ђоковић ће имати прилику да престигне Рафаела Надала по броју освојених највећих трофеја у Паризу на Рафиној омиљеној подлози и турниру - Ролан Гаросу, после чега је у игри и Вимблдон. Учешће српског тениског аса на УС Опену и даље је у густој магли због чињенице да није вакцинисан против вируса корона и да му је као невакцинисаном странцу и даље забрањен улаз у Сједињене Америчке Државе.
► Погледајте емисију Миљанов корнер.
СПОРТ
Млада Српкиња освојила титулу – одушевила и Ђоковића: „Браво, Лола!“
СПОРТ
„Јесам гурао нос где није место – и део људи ће ме осудити јер сам из Србије“
СПОРТ
Кирјос „пецнуо“ своје због Ђоковића, а Андреа није издржала: „Плачем од среће!“
Коментар