СПОРТ

Јокић је отерао „вукове“ – и послао занимљиву поруку: „Они су фаворити“

Никола Јокић, најбољи кошаркаш Денвер Нагетса, поручио је после елиминације Минесоте на старту плеј- оф серије, пред мечеве са Финиксом у полуфиналу, да су Санси фаворити за титулу НБА лиге.
Sputnik
Прилично доминантно се Денвер пласирао у наредну рунду, након што је укупним резултатом 4:1 елиминисао „вукове“.
Сада следи тежи задатак и двобој са Финиксом, који је према Јокићу фаворит. Не само против његовог Денвера, него за освајање шампионског прстена.
„Они су фаворити за освајање титуле. Имају невероватну групу момака са одличном тренером. Тако да ће то бити велики изазов за нас“ рекао је Јокић.
Двоструки узастопни МВП НБА лиге, који се са Џоелом Ембидом из Филаделфије бори у фото-финишу за најкориснијег играча у Америци, осврнуо се на мечеве са Минесотом. Архивирани су „вукови“, али Јокић је показао колико је скроман.
„Били су конкурентни у свакој утакмици, осим у првој. То је била једина лака победа за нас. Урадили су сјајан посао. Ми смо били само мало бољи овог пута. Што се тиче пете утакмице, промашивао сам цело вече, али саиграчи верују у мене и ја верујем у себе“, закључио је Никола Јокић.
Први меч заказан је за 29. април од 22 часа по средњеевропском времену када ће Денвер угостити Финикс Сансе, који су резултатом 4:1 елиминисали Лос Анђелес Клиперсе.
*Погледајте ново издање емисије Спутњик спорт.
СПОРТ
Огласила се Евролига – Партизану суди добро познато лице из комшилука
СПОРТ
Шпанија бруји о „угризу“ Пантера: „Могао би да промени историју Србије“
Коментар