СПОРТ

ТСЦ игра квалификације за Лигу шампиона – реми који је остварио снове Бачке Тополе

Фудбалери ТСЦ-а обезбедили су квалификације за Лигу шампиона јер су одиграли нерешено са Војводином 1:1 и тиме осигурали друго место на табели.
Sputnik
Фудбалери тима из Бачке Тополе нису смели да допусте само пораз, док им је реми који су и остварили био довољан да запечате пут ка квалификацијама за Лигу шампиона.
Могао је ТСЦ и до победе, повели су у 66. минуту голом Луке Илића из пенала, али је 11 минута касније мрежу затресао Никола Чумић и тако донео 1:1.
Била је ово историјска шанса за ТСЦ коју је тим и искористио, а посебно ће се памтити гол Илића са беле тачке који је донео невероватну шансу екипи из Бачке Тополе да се такмичи међу елитом.
ТСЦ после 37. кола Суперлига има 75 бодова, исто колико и Чукарички међутим гол више и шест примљених погодака мање због чега су испред екипе са Бановог брда, односно другопласирани тим.
Партизан је остао на четвртом месту табеле, док је Чукарички треће место запечатио победом против Радничког резултатом 2:1. Оба гола за екипу са Бановог брда постигао је Лука Стојановић, док је пораз Радничког ублажио Милош Видовић.
Погледајте ново издање емисије Миљанов корнер.
СПОРТ
Радомир би био поносан на своје „шеширџије“
Коментар