- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

ТСЦ игра квалификације за Лигу шампиона – реми који је остварио снове Бачке Тополе

© Фото : Милош МиливојевићТСЦ
ТСЦ - Sputnik Србија, 1920, 28.05.2023
Пратите нас
Фудбалери ТСЦ-а обезбедили су квалификације за Лигу шампиона јер су одиграли нерешено са Војводином 1:1 и тиме осигурали друго место на табели.
Фудбалери тима из Бачке Тополе нису смели да допусте само пораз, док им је реми који су и остварили био довољан да запечате пут ка квалификацијама за Лигу шампиона.
Могао је ТСЦ и до победе, повели су у 66. минуту голом Луке Илића из пенала, али је 11 минута касније мрежу затресао Никола Чумић и тако донео 1:1.
Била је ово историјска шанса за ТСЦ коју је тим и искористио, а посебно ће се памтити гол Илића са беле тачке који је донео невероватну шансу екипи из Бачке Тополе да се такмичи међу елитом.
ТСЦ после 37. кола Суперлига има 75 бодова, исто колико и Чукарички међутим гол више и шест примљених погодака мање због чега су испред екипе са Бановог брда, односно другопласирани тим.
Партизан је остао на четвртом месту табеле, док је Чукарички треће место запечатио победом против Радничког резултатом 2:1. Оба гола за екипу са Бановог брда постигао је Лука Стојановић, док је пораз Радничког ублажио Милош Видовић.
Погледајте ново издање емисије Миљанов корнер.
Радомир Антић - Sputnik Србија, 1920, 28.05.2023
СПОРТ
Радомир би био поносан на своје „шеширџије“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала