СПОРТ

Новаку стигла урнебесна честитка од Кирјоса: „Воли те тренер!“

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, и даље прима честитке од колега широм света, а једна од оргиналнијих стигла је од Ника Кирјоса, Аустралијанца који до пре две године није био на страни српског аса, а сада му је пријатељ.
Sputnik
Није Ник Кирјос могао да учествује на Ролан Гаросу, али је помно пратио и навијао за Новака Ђоковића, а потом му честитао на освајању трофеја.
„Честитам Ноле. Од тражења савета од мене на шљаци до освајања Ролан Гароса. Поносан сам друже, ту сам у свако доба. Воли те тренер Кигс“, написао је у шали Кирјос.
Аустралијанац је подело фотографију са српским асом на којој је деловало да га саветује, а Новак је имао спреман одговор на шалу.
„Такође, брате. Ако ти треба неки савез за траву, ја сам ту“, одговорио је Новак који је алудирао на победу у финалу Вимблдона прошле године када је и једни пут победио Аустралијанца.
Кирјос је препознатљив по игри на трави, али је ипак Новак власник седам пехара са престижног Вимблдона, због чега би Ник ипак требао да послуша његове савете.
Аустралијски тенисер био је један од редовних Ђоковићевих критичара, међутим одлучио је да заборави на све када је видео како се његова држава понаша према највећем тенисеру свих времена.
Кирјос је тада „преломио“ и постајао све бољи према Новаку да би се после финала Вимблдона и прогласили пријатељима.
СПОРТ
Зимоњић за Спутњик: Новак ће наставити да пише историју!
СПОРТ
Ђоковићева шампионска шетња /фото/
СПОРТ
Олга се вратила међу најбољих 100!
Коментар