СПОРТ

Британци тврде: Митровић је љут – најављен је бојкот

Према писању „Скај Спортса“ Александар Митровић, српски фудбалер, одлучио је да више не игра за Фулам јер тај клуб не жели да га прода Ал Хилалу. Док се и даље чека званична вест о томе где ће српски нападач играти наредне сезоне британски медији тврде да је Митровић својој породици открио да то неће бити досадашњи клуб.
Sputnik
Одлазак фудбалских звезда у Саудијску Арабију постао је прави тренд, а после Сергеја Милинковића Савића појавили су се наводи да ће и Александар Митровић обући дрес Ал Хилала.
Међутим, Фулам је главна препрека на путу јер како пише „Скај Спортс“ клуб није повећао плату Митровићу док је са друге стране одбио понуду Ал Хилала од 30.000.000 евра и тражио 52.000.000.
Митровића је наљутила одлука клуба па је тако пренео породици да више неће наступати за Фулам, иако је и даље упитно хоће ли отићи у Саудијску Арабију.
Ситуација ће дефинитивно бити нешто јаснија када енглески тим почне припреме за нову сезону,а ако на њима са екипом не буде српски нападач биће јасно да заиста постоје проблеми.
Претходне сезоне Митровић је дао 14 голова у Премијер лиги, а у тиму је од 2018. године. Укупно је одиграо 205 утакмица и постигао чак 111 голова.
Погледајте ново издање емисије Спутњик спорт.
СПОРТ
Руска легенда платила цех за бруку и срамоту – Борјан херој Слована
СПОРТ
Ко ће да му врати две године живота?
СПОРТ
Станковић: Знао сам како ће се све завршити – хтео сам да „мушки погинем“
Коментар