СПОРТ

НБА лига жестоко казнила Џејмса Хардена

Руководство НБА лиге саопштило је да је Џејмс Харден кажњен са 100.000 долара због увреда на рачун председника кошаркашких операција Филаделфије Дерила Морија.
Sputnik
НБА наводи да је Харден кажњен зато што је 14. и 17. августа изнео увреде на рачун појединих челника Филаделфије, који не желе да удовоље захтеву славног кошаркаша да буде трејдован у неки други клуб.
Амерички ас је тада Морија назвао лажовом и јавно затражио да буде прослеђен у други клуб, јер не жели више да игра за Филаделфију.

„Дерил Мори је лажов и ја никад нећу да будем део организације чији је он део“, рекао је Џејмс Харден на промотивном догађају у Kини.

Иначе, Филаделфија је недавно Харденовом менаџеру Мајку Силверману саопштила да клуб не може да пронађе замену за њега. Искусни 33-годишњи кошаркаш има уговор са овим клубом до краја наредне сезоне.
Харден је прошле сезоне просечно постизао 21 поен и имао је 10,7 асистенција и 6,1 скок по утакмици на 58 утакмица за Филаделфију у НБА лиги. Раније је играо за Оклахому, Хјустон и Бруклин.
Видећемо да ли ће ипак Харден на крају да буде трејдован. Мале су користи од незадовољног играча...
Мундобаскет 2023
Шта каже вештачка интелигенција – како изгледа савршени кошаркаш из Србије
Мундобаскет 2023
Са чиме Србија иде у свет
СПОРТ
Легендарни Аргентинац загрмео – „Није фер, па нису вам репрезентације клубови“
Коментар