РЕГИОН

Додик се захвалио Дмитрију Медведеву /фото/

Председник Републике Српске Милорад Додик захвалио се Димитрију Медведову на честитки поводом његовог реизбора на место првог човека СНСД-а.
Sputnik
„Хвала Димитрију Медведеву, председнику Јединствене Русије, на честитки поводом мог реизбора на место председника СНСД-а“, написао је Додик на свом Твитер налогу.
Председник Јединствене Русије истакао је да је реизбор Додика јасан доказ подршке чланова странке курсу који он спроводи.
„Ви сте један од ретких лидера у савременој Европи који спроводи уравнотежену и мудру политику, руководећи се пре свега усмерењем грађана своје државе. Поздрављамо и делимо приниципијелан став да се афирмише војна неутралност БиХ, да се јача суверенитет земље, те да се она ослободи од спољног менторства“, навео је Медведев у честитки.
Медведев је поручио да је уверен да ће се, уз Додиково активно учешће, поверљив дијалог и партнерске везе Јединствене Русије и СНСД-а прогресивно развијати, пожелевши Додику добро здравље и нови успех у јачању права и заштите интереса Српске и њених грађана.
Коментар