- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Додик се захвалио Дмитрију Медведеву /фото/

© Sputnik / Екатерина Штукина / Уђи у базу фотографијаЗаменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев
Заменик председавајућег Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев  - Sputnik Србија, 1920, 05.10.2023
Пратите нас
Председник Републике Српске Милорад Додик захвалио се Димитрију Медведову на честитки поводом његовог реизбора на место првог човека СНСД-а.
„Хвала Димитрију Медведеву, председнику Јединствене Русије, на честитки поводом мог реизбора на место председника СНСД-а“, написао је Додик на свом Твитер налогу.
Председник Јединствене Русије истакао је да је реизбор Додика јасан доказ подршке чланова странке курсу који он спроводи.
„Ви сте један од ретких лидера у савременој Европи који спроводи уравнотежену и мудру политику, руководећи се пре свега усмерењем грађана своје државе. Поздрављамо и делимо приниципијелан став да се афирмише војна неутралност БиХ, да се јача суверенитет земље, те да се она ослободи од спољног менторства“, навео је Медведев у честитки.
Медведев је поручио да је уверен да ће се, уз Додиково активно учешће, поверљив дијалог и партнерске везе Јединствене Русије и СНСД-а прогресивно развијати, пожелевши Додику добро здравље и нови успех у јачању права и заштите интереса Српске и њених грађана.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала