СПОРТ

„Милошевић остаје“

Српски фудбалски стручњак Саво Милошевић остаје селектор Босне и Херцеговине и водиће ту репрезентацију у мартовском баражу за пласман на Европско првенство, потврдио је члан Извршног одбора Фудбалског савеза БиХ Фуад Чолпа.
Sputnik
Како је за портал рапорт.ба изјавио Чолпа, некадашњи тренер Партизана има важећи уговор и водиће екипу у марту кад ће селекција БиХ покушати да обезбеди пласман на Европско првенство.
"Са селектором Милошевићем је договорено све било у тренутку кад су квалификације већ биле изгубљене, а он је већ дошао на изгубљено, а преостале квалификационе утакмице требало је да послуже као припрема за бараж у марту", рекао је Чолпа.
Један од челника ФС БиХ је додао да нема разлога да се било шта мења и ремети после завршетка квалификација.
"Милошевић ће остати селектор, договор је да уигра и припреми екипу за бараж. Надам се да ћемо тад бити у најбољем могућем саставу", закључио је Чолпа.
Милошевић је иначе трећи селектор БиХ у последње две године, претходно је кратко екипу водио Мехо Кодро, а пре њега Фарук Хаџибегић. Босна и Херцеговина никад није играла на Европском првенству, а највећи успех остварила је 2014. године кад је била учесник Мундијала у Бразилу.
СПОРТ
Новак: Најбоља сезона? Само ако Србија освоји трофеј
Коментар