- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

„Милошевић остаје“

© AFP 2023 / OLI SCARFFСаво Милошевић
Саво Милошевић - Sputnik Србија, 1920, 22.11.2023
Пратите нас
Српски фудбалски стручњак Саво Милошевић остаје селектор Босне и Херцеговине и водиће ту репрезентацију у мартовском баражу за пласман на Европско првенство, потврдио је члан Извршног одбора Фудбалског савеза БиХ Фуад Чолпа.
Како је за портал рапорт.ба изјавио Чолпа, некадашњи тренер Партизана има важећи уговор и водиће екипу у марту кад ће селекција БиХ покушати да обезбеди пласман на Европско првенство.
"Са селектором Милошевићем је договорено све било у тренутку кад су квалификације већ биле изгубљене, а он је већ дошао на изгубљено, а преостале квалификационе утакмице требало је да послуже као припрема за бараж у марту", рекао је Чолпа.
Један од челника ФС БиХ је додао да нема разлога да се било шта мења и ремети после завршетка квалификација.
"Милошевић ће остати селектор, договор је да уигра и припреми екипу за бараж. Надам се да ћемо тад бити у најбољем могућем саставу", закључио је Чолпа.
Милошевић је иначе трећи селектор БиХ у последње две године, претходно је кратко екипу водио Мехо Кодро, а пре њега Фарук Хаџибегић. Босна и Херцеговина никад није играла на Европском првенству, а највећи успех остварила је 2014. године кад је била учесник Мундијала у Бразилу.
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 22.11.2023
СПОРТ
Новак: Најбоља сезона? Само ако Србија освоји трофеј
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала