СПОРТ

Лекција број један: Никада не отписујте Посебног

Португалски фудбалски тренер Жозе Мурињо изјавио је да је и даље без ангажмана, али је додао да би волео да током лета преузме неки клуб, преносе локални медији.
Sputnik
Мурињо је пре нешто више од два месеца добио отказ у Роми после лоших резултата у Серији А. Иако има много оних који воле Посебног, исто је тако доста и оних који оспоравају његов рад.
Управо такви потрчали су да пошаљу Португалца у пензију, нешто слично као што се дешава са Новаком Ђоковићем. Али, добили су одговор и лекцију да не треба да отписују Муриња док он сам не свира крај.
Мурињо је био свечани гост на трци Мото ГП шампионата за Велику награду Португалије на стази у Портимау.
Португалски стручњак је уочи почетка трке разговарао са домаћим и страним новинарима.
„Нула вести о мојој будућности. Немам клуб, слободан сам, али желим од лета поново да радим“, рекао је Мурињо и најавио да ћемо га још гледати поред аут-линије.
Он није одбацио могућност да током лета преузме неки клуб из Португалије.

„Никад не реци никад, поготово у фудбалу. Мој живот је фудбал, могу било где да радим, немам проблема са тим“, истакао је Мурињо, који је раније тренирао Тотенхем, Манчестер јунајтед, Челси, Реал Мадрид, Интер, Порто и Леирију.

Дакле, Мурињо ће на лето највероватније преузети нови клуб. Мада би многи волели да га виде заправо на клупи репрезентације Португалије.
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
СПОРТ
За Србина је Русија друга кућа – и пати због трагедије у Москви: „Срце ми се слама!“
Коментар