СПОРТ

„Ђоковић је фаворит за освајање Ролан Гароса“ – чувени Швајцарац верује у Србина

Ролан Гарос нам је све ближи, занимљиво је разматрати тему тога ко ће бити главни фаворит на другом гренд слему сезоне, а чувени Швајцарац Стен Вавринка нема дилему: он гледа ка Новаку Ђоковићу.
Sputnik
Швајцарски тенисер истиче да Ноле игра најбоље кад су најважнији турнири.
„Мислим да је јасно да није имао резултат какве би волео протеклих недеља, али знамо да може да се подигне форму и да пронађе начин како да игра најбољи тенис на гренд слем турнирима, посебно што се играју у пет сетова. Наравно, и даље мислим да је фаворит за освајање Ролан Гароса“, рекао је Вавринка.
Нема дилеме да нас очекује најузбудљивији Ролан Гарос у претходних неколико година, јер нико није изразити фаворит.
Рафаел Надал има много проблема са којима се бори на терену, међутим, Вавринка није скептичан по питању шпанског тенисера:.
„Он неће играти једино ако има велики физички проблем и не буде могао да тренира више. Јева чекам да видим шта ће урадити и колико ће још моћи да игра. Колико знам, његово тело је оно које ће одлучити када ће морати да стане. Моје мишљење је да ће се вратити на највиши ниво уколико га повреде заобиђу у наредних неколико месеци. Заиста једва чекам да видим шта ће се све догодити“, закључио је Вавринка.
Надајмо се да ће управо Новак Ђоковић на крају бити шампион.
СПОРТ
Београд домаћин међународне трке – Спутњик на старту, трчи се у Русији, Кини, Бразилу...
Коментар