СПОРТ

Саша заблистао пред Сашом – првенац у Русији за препоруку Пиксију

Саша Здјелар постигао је свој први гол за ЦСКА у мечу против Нижњег Новгорода који са клупе води Саша Илић, његов некадашњи саиграч из Партизана.
Sputnik
Саша Илић у последње две утакмице није имао много успеха са екипом из Нижњег Новгорода. После дебакла против Сочија када је његов тим изгубио резултатом 6:1, Нижњи Новгород уписао је и убедљив пораз од ЦСКА који је славио 6:2.
После голова Облијакова и Мусајева, за 3:0 погодио је српски фудбалер Саша Здјелар са којим је Илић играо у Партизану.
Српски фудбалер гол је постигао у 37. минуту после асистенције Мусјаева и ово му је први погодак не само ове сезоне, већ први од доласка у тим из Москве.
У ЦСКА је стигао 2022. године, укупно је у свим такмичењима одиграо 74 утакмице, али првенац је стигао тек против идола из Партизана.
Овим голом Здјелар је оправдао и поверење селектора Драгана Стојковића Пиксија који је његово име ставио на шири списак играча за Европско првенство.
У наставку меча тим Саше Илића смањио је заостатак на 3:1 голом Стотскија, али то није разбудило његов тим који је примио још и голове од Давиле, Заболотнија и Глебова. Убедљив пораз ублажио је Босели.
СПОРТ
Пали су и Американац и Француз – време је за дерби Србије!
Коментар