СПОРТ

Олгин златни моменат и чувени српски инат: „Увек га пронађем“ /видео/

Најбоља српска тенисерка Олга Даниловић остварила је победу каријере на Ролан Гаросу, где је у другом колу нокаутирала десету играчицу планете Американку Данијелу Колинс. Страшан тенис у Паризу игра ћерка бившег кошаркашког аса Предрага Саше Даниловића и у трећем колу је очекује двобој са Доном Векић.
Sputnik
Реванширала се Олга Американки за тесан пораз на недавном Мастерсу у Мадриду.
Овога пута Олга која има лавље срце успела је после преокрета да се избори за тријумф каријере. Пала је у првом сету, који је био изједначен и тајбрејк је морао да одлучи победника, а у игри нерава славила је Американка.
Ипак, Даниловићева се није предавала па је у наставку сусрета успела да слави 7:5 и 6:4 за пласман у треће коло Отвореног првенства Француске.
„Знам да могу да остварим још много тога уколико будем здрава. Показала сам да могу да играм добар тенис. Прошле године сам такође на Ролан Гаросу играла треће коло, претпрошле друго. Побеђивала сам добре играчице. Идемо корак по корак“, истакла је Олга.
Даниловићева је врло емотивно прославила велики скалп. Није скривала сузе после поздрава са публиком, а причала је и о чувеном српском инату.
„Веома сам поносна на себе и срећна како сам се осећала на терену и борила против такве противнице. Морате да играте најбољи тенис да бисте победили најбољу. Морала сам да будем најбоља, имале смо већ један меч пре овога и тада сам била јако близу. Сада је све отишло на моју страну. ИМала сам тај горак укус из Мадрида, прешла сам преко тога. Хтела сам реванш. Што се ината тиче, нађем га ја увек. И када нема тог ината, ја га створим. Увек је ту нешто у мени, жеља за побеодм је велика и кад играш пред пуно људи и када је врхунски терен, лакше је играти, ко год био противник“, закључила је Олга.
Српска тенисерка ће већ данас поново на терен и то од 11 часова када ће одмерити снаге са Хрватицом Доном Векић.
Нови Јутјуб канал емисије „Миљанов корнер“
СПОРТ
Олга херојским преокретом елиминисала Американку – крај за Лајовића, Мусети чека Ђоковића
Коментар